juliets -

MY WEEK

Har de senaste dagarna njutit av att nästan inte göra någonting. Träffa luciagänget och spela in en skiva (hade saknat dom), vara med i tidningen,långa promenader, träna spinning och styrka, dansa, plugga körkortsteori, rensa ut garderoben, städa, övningsköra och shoppa är väl ungefär vad jag har hunnit med (?) att göra denna veckan. Det är underbart att inte ha massa "måsten" och att inte få skuldkänslor över att man inte gör någonting (när man egentligen borde plugga). Jag blir lycklig när jag tänker på att det är 5 veckor i skolan innan sportlov, sedan 2 veckor innan vi åker till tyskland i 1 vecka och england i 2 veckor. Efter det är det inte långt kvar till påsklov, USA, födelsedag, KÖRKORT och mycket mycket mer. Jag tror detta kommer att bli ett bra år. Det vet jag att det kommer bli.
 

IN CASE YOU DIDN'T KNOW...

Jag har världens bästa pojkvän.

2012-01-03

Nyårsafton var väldigt väldigt bra. Kanske till och med den bästa någonsin. Är så himla glad över att jag har så många bra männsikor omkring mig! Söndagen spenderades i sängen exakt hela dagen. Hann med en hel säsong av sex and the city, två filmer, pizza- och cheezballs ätning. Lägg märke till att allt detta skedde i sängen. Typ.
Igår var jag i jönköping och idag har jag varit ute och gått med dixon och fina millan i en och en halv timme. I ösregn dessutom. Men nu snöar det, och det gör mig glaad! Det var som en glad vän sa ganska sent in på nyårsnatten, "när det snöar så är det nästan så att man ser pengar". Japp, typ så.
Idag fick jag också min julklapp från tim på posten. Så ikväll ska vi ha paketöppning. Har längtat!!

Hoppas alla hade en bra nyårafton, och gott nytt år förresten!! 

RSS 2.0