juliets -

NICE LEGS

Idag jobbar jag för fullt. Hade tänkt springa i morse, men försov mig. fan. Kändes verkligen inte kul att springa vid 10 då jag gick upp, och därmed behöva jobba senare idag. För den som undrar sitter jag hemma och klipper till kablar(?) och grejer för att sedan sortertera och lägga i påsar. Någonting pappa tog hem från jobbet som ska vara klart ganska snart. Bäst att jobba på nu, har myyyyyyyyyyyyyyycket kablar och skit kvar att klippa. puss

SOMMAROCHSOLNÄRVIHARKORTAKJOL

Medans jag jobbar och sliter häcken av mig (höhö, visst....), strömmar DENNA GANSKA GRYMMA SPELNINGSLISTA ur högtalarna. En riktig blandning kan man säga. SUMMER 2010!

JAG LEVER


Hejhopp! Tänkte bara säga att jag LEVER. Har nästan inte varit hemma någonting sen i tisdagskväll och därav ingen uppdatering. Har iaf haft en awesome midsommar med härliga människor. Gött väder har det varit hela veckan med så jag lapar sol. Lite mer bilder från midsommar lär komma upp här någon dag framöver.
Nej nu är det dags för lite jobb. Vi hörs! Hejsvejs

SCHTEEEEEEEEK


Jag och amanda ligger ute i solen och steeeeeeeeeeker. Dunkar musik och har det allmänt soft. Vi hörs nog ikväll, nu ska vi fortsätta ta vara på den underbara solen. Puss!


MÅNDAG

Amanda kom till mig vid halv tolv idag. Vi kollade lite satc och övade på låtarna till på fredag. Vid två åkte vi med mamma och totte till värdshuset i limmared, där mormor, morfar, morbror, kusin och pappa väntade. Alla åt specialiten wienerschnitzel, och jag och amanda var så mätta så vi rullade ut därifrån. Sen gjorde vi lite saker i samhället och köpte chips och choklad till kvällen. Senare kom emelie, viktor och hampus. Vi har varit på besök på pizzerian, spelat kubb (som vanns av mig och amanda!!!), och bara snackat och haft allmänt trevligt. Emelie åkte hem vid nio någon gång, medans viktor och hampe fortfarande är här. Trevlans trevlans. Vi hörs! puss!


FAR AWAY

Denna söndagen har spenderats ute i skogen, närmare bestämt på våran gård, enesbo. Morbror och en av kusinerna kom med nattåget från östersund idag, så självklart åkte vi ut för att träffa dom. Inte så ofta det händer när dom bor så långt borta! Hade väldigt trevligt och roligt som vanligt. Nu i kväll har jag tittat på några avsnitt av sex and the city (har blivit lite beroende av den serien nu igen), och har också övat lite på några låtar som jag och amanda ska sjunga på midsommar. Har annars bara tagit det lugnt, vilket alltid är skönt. Har planerat lite inför midsommar också, och allting ser ut att bli riktigt nice! Nu hoppas vi bara på fint väder med.. Hoppas ni har haft en mysig helg! Vi hörs imorgon. GODNATTPUSS 

CONVERSE


Dessa snyggingar blev mina för några dagar sen. För er som hängt med i bloggen rätt länge, kanske kommer ihåg hur jag suktade efter ett par liknande, fast då ljusblåa? Fytusan dom var ju så snygga! Men olyckligtvis var dom slutsålda när jag skulle beställa dom.. Iallfall, har jag nu införskaffat mig ett par vita. Hade världens beslutsångest i affären, har hela tiden (sedan jag fick klart för mig att dom blåa var slutsålda) velat ha ett par röda, men när jag väl stod där i affären kändes vita lika bra. Stod och dividerade med mig själv en rätt bra stund och testade flera gånger. Tillslut fick det ändå bli dom vita, men när jag har lite mer pengar, eller kanske får lite lön kommer de röda hitta hem till min skohylla ganska så fort. Men jag är självklart dökär i skorna, och vem älskar inte converse?

BLÖDIG

Jag är väldigt blödig av mig, och när agnes och björn sjöng denna sjukt fina låt för victoria och daniel rullade det några tårar ner för min kind. Har tittat några gånger nu med och det går inte hålla tårarna tillbaka. Eller det kan inte jag iallfall. Låten får en att tänka på så himla mycket.
Men jag klagar inte. Jag tycker om att gråta. Det är skönt och det känns som att man får ut allt man känner på det sättet. Det är bra att gråta. Och det ska jag fortsätta göra lite nu tror jag. För har man väl börjat är det svårt att sluta..(haha) 

 

YOU'RE MY DRUG

Bröllopet var väldigt fint och jag har suttit framför tvn och tittat på det i stortsett hela eftermiddagen/kvällen. Skulle egentligen gjort nått med emelie men blev inte så????????? hm, iallafall tror jag ska gå och hämta lite glasstårta ur frysen nu, skulle sitta fint att äta tillsammans med alla kungligheter..hehe. Som ni kanske har märkt, eller som iallfall jag har gjort, så skriver jag väldigt ofta att jag äter. Men jag älskar mat!! Hur kan man inte göra det?? Mat gör en lycklig. Eller ja nått sånt. För en liten stund kanske. Ha det! PUSS

NYTT


bikini från lindex


jeansshorts från lindex

19 JUNI

Var riktigt svårt att gå upp imorse, men var tillslut tvungna eftersom mamma skulle hämta mig och tim skulle spela match. Har nyss ätit lunch, jordgubbar i mjölk och nybakta frallor. MUMS. Nu sitter jag och tittar på alla förberedelser inför bröllopet. Många tycker att det är löjligt, men jag gillart! Ones in a lifetime liksom. Dessutom tycker jag att det ska bli skitkul att se allas klänningar, och framförallt victorias. Vi hörs nog senare. Pusspuss

SCONES OCH GODIS

Imorse vaknade jag av att tim kom in i mitt rum. Väldigt mysigt. Låg kvar i sängen ganska länge för va jävligt trött efter en ganska sen gårdag. Sen gick vi upp och vi (jag) gjorde scones. Det fick bli både vår frukost och lunch. Man blir ju så sjukt mätt av det, men jävlar va gott det är! Senare gick vi en runda med dixon, och sen gick vi till ica och köpte godis. Träffade både aggi, emma och emelie på vägen. Hemma kickade vi lite fotboll ute, och jag fick klart för mig att jag är ganska så sopig på det. Dessutom fick jag något konstigt utslag på benen av gräset, så kan skylla på det lite med... Åkte sen hem till tim där vi är nu. Har precis ätit, grillat vilket alltid är lika gott. Var skithungrig efter att bara ha ätit scones och godis idag, men nu är jag mätt och belåten. Hoppas ni har haft en bra dag! puss på er!

BOATTRIP




Det här skrev jag igår kväll. Men eftersom internet krånglar som vanligt hade det lagt sig i utkast. Typiskt. Här kommer det iallfall,

Har haft en helt awesome kväll med emelie! Började med att vi packade väskan med filt och kamera och gick iväg mot ica för att köpa jordgubbar. Väl där kunde vi inte heller motstå lite choklad så det fick också följa med oss därifrån. Med lite nyköpta godsaker traskade vi vidare mot badplatsen, där vi satte oss på vår medtagna filt och njöt av det fina vädret, smaskade på jordgubbar/choklad, och såklart snackade om allt mellan himmel och jord. Efter en stund kom det några trevliga pojkar med båt som snällt bad om lite jordgubbar. Visst fick dom det! -Om vi fick följa med i båten... Linn kom också till badplatsen och hängde med ut. Sen plockade vi upp några fler och några fler. Båten blev nästan full, men fytusan vad trevligt vi hade det. Synd bara att det blev rätt så rejält kallt när solen gick ner, och att våra fötter i stort sett domnade bort. Begav oss hemåt efter en dryg timma på sjön, och här hemma har jag och emelie sedan suttit hela natten lång. Snackat och skrattat. Som vanligt. Men hon åkte hem för en stund sen, så nu är det bara jag och tröttheten kvar. Dags för sängen! Imorgon hoppas jag på en väckning av en speciell person... Vi hörs! PUSSPUSSS


IDAG

Idag (eller igår) gick jag runt och såg ut ungefär såhär


jeansshorts bikbok, magtröja fått av mamma, rayban, och till det converse och några olika ringar

Vid två idag befann jag mig i ulricehamn på vårdcentralen. Skulle röntga min höft som jag har lite problem med. Röntgen gick fort som tusan och efter det blev det både fika och shopping för mig och mami. Hittade lite fina grejer som jag nog kan visa imorgon. När jag kom hem la jag mig ute i solen (som jag tyvärr inte har kunnat ha så stor glädje av idag) och bara tog det lugnt. Senare blev det mat och sen kom emelie.

SUN

Godmorgon! Jag gick upp ganska tidigt idag! Redan klockan 10 var jag vaken, men låg och myste lite med dixon innan jag gick upp. Åt frulle och sen gick jag en runda med dixon. Tänkte steka en liten stund ute i solen nu innan jag ska göra iordning mig lite snabbt. Ska vara i Ulricehamn klockan 2. Mer om det senare, PUSS!

I LOVE YOU SO

Titta vad jag fick med mig hem från affären innan! Har aldrig testat jordgubb-lime, men hoppas på att den är god! Såhär ser iallafall min resterande kväll ut. Några bra tidningar och förhoppningsvis en riktigt god ramlösa. Härligt! Vi hörs imorn. Puss&Kram
 

SMARRIGT

Det blev grillad kyckling, cream fraiche med fetaost och soltorkade tomater, baguett, vitlöksbröd och lite gurka, eftersom det var det enda i salladsväg jag orkade skära upp. Blev riktigt gott om ni frågar mig!
 

TONIGHT


Ikväll är det jag och dixon. Dixon och jag. Själva hemma. Kommer bli mys. Ska strax dra mig ner och köpa nått gott till ikväll. Är sugen på kyckling så det får det nog bli. Vi hörs! Puss

A PIECE OF PIE

Hejsanhoppsan! Sommarlovet rullar på, och idag har jag inte heller gjort något speciellt. Jag och tim bestämde oss för att ha millennium-marathon, alltså kolla på alla tre filmerna i millenniumserien. Sen blev det himlans fint väder på eftermiddagen så då la vi oss ute och solade och tim fiskade lite. Sen blev vi sugna på pannkakor (som då självklart jag skulle göra), men så var mjölken nästan slut. Så vi gjorde jordgubbspaj istället! Blev supergott duktiga som vi är. Mätta och belåtna sitter vi nu och tittar på andra filmen i serien. Ikväll blir det grillat, så hoppas på att jag får i lite mer mat i magen... PUSS!

NIGHT

Nu blir det snart sängen, jag är trött som en jävla gnu (om dom ens är jävligt trötta, det lät bra!). Dagen har varit soft, inte hänt något speciellt egentligen. Men det är ju faktiskt sommarlov och då finns det inga måsten. I sommar händer det förhoppningsvis mycket kul, och jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad så mycket som möjligt. Alltid kul med lite bilder!
Förresten blev avslutningsfesten riktigt rolig. Trots väldigt tråkigt väder med regn verkade alla har kul! Hängde med många underbara personer som jag kommer sakna nu i sommar. Men, roliga minnen man tar med sig, och förhoppningsvis kommer alla träffas någon gång snart igen. See ya! PUSS

MONDAY

Kändes riktigt konstigt att inte gå upp vid sjutiden, för att sedan stressa hela morgonen för att hinna till skolan (varför har jag aldrig under 3 år lärt mig att gå upp lite tidigare istället!?!??!), där sedan det dåliga morgonhumöret -efter all stress- byts ut mot ett glatt humör tack vare alla underbara skolkamrater.
Istället för att göra det ovan, sov jag och tim ut till halv ett idag. Riktigt skönt! Men, så är ju nästan hela dagen förstörd då med. Nu tänkte jag gå en runda med dixon för att få någonting gjort idag. Sedan ikväll bär det nog av till kärleken igen. Ni får ha det så bra :-) puss&kram

SKOLAVSLUTNING 2010



SOMMARLOV

Äntligen sommarlov! Har haft en underbar dag med mycket skratt och inte lika många tårar som jag hade förväntat mig. Mer om dagen och bilder kommer antagligen upp imorn (beroende på hur pigg jag är). Jag har snart fixat klart mig och ska strax bege mig till linn på lite förfest. Vickan är där och förhoppningsvis kommer också emelie. Senare ikväll bär det av till avslutningsfest! Kommer bli grymt. Vi hörs när vi hörs, ha en grym kväll! puss!
9E ♥

KANOT

Nu drar jag och emelie till skolan. Paddling står på schemat! Ha en bra dag. PUSS OCH KRAM

2 DAGAR!!!!

Skrev ett inlägg igår kväll som tydligen inte kom upp. Kommer här istället;

Blev chockad när jag läste här till vänster att det bara är två dagar kvar till sommarlov. TVÅ DAGAR! Det är helt sjukt. Fy fan va nian har gått fort.. De två sista veckorna i skolan har varit riktigt softa. Denna veckan har vi inga riktiga lektioner alls. Igår hade vi två lektioner då vi lämnade in böcker och fick reda på betyg. Sedan städade vi skåpen och sen fick vi sluta. Idag har vi haft niornasdag. Spelade volleybollturnering hela förmiddagen, alla nior mot varandra. 9E är sämst! Tjoho!... Fattar inte vad som hände med oss, vi som brukar vara bra på volleyboll... På eftermiddagen var det tipspromenad där vi körde tävlingar för att få fram den rätta raden. Blev faktiskt riktigt roligt. Imorn är det allaktivitetsdag och jag och emelie, tillsammans med ganska många killar i klassen har valt att paddla kanot. Får se hur det går! Dom säger att det ska regna med, så kommer säkert bli superbra! haha. På torsdag är det också någon aktivitetsdag, och på fredag slutar vi. YES!
Hepp, nu ska jag packa ihop lite tills imorn och sen blir det natten. Sweet dreams. PUSS!


SPEX 2010

Några bilder från spex också. Vi var Spice Girls! Från vänster uppifrån; Rebecka (Sporty Spice), Viktoria (Baby Spice), Linn (Posh Spice), Jag (Scary Spice), Emelie (Ginger Spice). Har massa bilder, fler finns på facebook.

KLASSRESA 9E

Klassresa 30-31/5 2010

HOS MANDA

Sista veckan i skolan har börjat! Känns både riktigt roligt och tråkigt! Sitter just nu hos amanda. Har varit här sen skolan, men vi har i princip inte gjort ett piss. Bara softat och tjatat. Som vanligt. Har kollat på några låtar som vi ska sjunga på midsommar också. Kommer nog bli nice! Lite senare ikväll, eller imorn ska jag försöka få upp bilder från klassfesten och spexdagarna i skolan. Imorn är det niornasdag i skolan, och våran klass ska vara utklädda till troll. Får se hur det blir. Förhoppningsvis kommer det lite bilder från det med. Ha det bäst så länge! PUSS
ENJOY!


MÜDE

Hej! Nu var det ett tag sen igen. Men veckan har varit fúllspäckad med klassresa söndag-måndag, spex ons-tors, liseberg igår, samt t-shirtdag idag. Kan skriva mer om dom grejerna någon annan gång. För just nu orkar jag verkligen inte. Och orkar heller inte lägga upp några bilder för tillfället. Jag är så sjukt trött. Och kommer somna vilken sekund som helst. Ha det bäst så länge! Förresten, SOMMAREN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!! puss


RSS 2.0