juliets -

PLUGG

Har massa plugg denna veckan. Massor som behöver göras. Inlämningar som ska in. Gympagrejer som måste fixas. Samtidigt försöker jag hitta tid att bara ta det lugnt och inte göra någonting. Umgås med andra utanför gympan/skolan, osv. Det är svårt! Men jag hänger i. På fredag är det studiedag vilket känns behövligt. Men dagen kommer som det ser ut nu, att just innehålla studier. - HÅLL UT JULIA, HÅLL UT!! Om 31 dagar är det höstlov. Om 42 dagar åker jag till egypten. Jag räknar ner.
Har backat upp med massa frukt här nu, clementiner, äpple och vindruvor. Allt för att hålla mig hyffsat pigg och glad en antagligen ganska lång stund in på natten. Plugg är det som gäller. Vi hörs när vi hörs! Puss och kram

GOSSIP

Ligger i sängen och halv sover. Gossip girl 3 kom på posten idag, lycka! Blir till att titta på det hela kvällen tror jag. Hoppas på att maten blir klart snart med, är vrålhungrig! Nu kom en glad hund som vill mysa lite. Hej så länge!

IN SCHOOL


Sitter i skolan med emma och linn. Snackar och väntar på att tiden ska gå. Slutar fyra idag, puh.

JAG ÄR LYCKLIG


Bra dag. Skola, intervju, träna, plugga, slappa. Slutet av veckan ser bra ut och på lördag blir det göteborg. Allt är bra!

DANCE DANCE DANCE

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!säger jag bara :)

YOU ARE EVERYTHING TO ME

Måste, måste, måste fixa ny header!! Är så jävla trött på den jag har nu. Men just nu prioterar jag annat och får helt enkelt ta och fixa en när jag har både tid, ork och lust. Hoppas ni står ut.
Idag är jag som nästan alla andra dagar, helt slut. Mådde bättre när jag vaknade imorse än vad jag gjorde igår, så gick till hallen och var där på trampettkurs hela dagen. Ska dit imornbitt igen! Känns så jävla trist att en hel helg förstörs pga det, men men det är nått som måste göras och kommer va riktigt skönt att ha det gjort sen. Har tagit det riktigt lugnt hela kvällen, och har till och med pluggat lite också (på en LÖRDAG, jag VET..). Men hade inget annat för mig, så lika bra att få det gjort.
Hepp, nu blir det film och sen lär jag somna ganska tidigt. Sweet dreams!♥


SJUKLING

Tråkigt att vara sjuk, när det är roligare att vara frisk! Idag mår jag inge vidare. Gick hem från skolan redan efter första lektionen. Ska inte göra någonting på hela dagen nu mer än att verkligen försöka bli frisk. Får inte vara sjuk till helgen!!! Nu ska jag fortsätta slappa, titta på gossip girl och kanske sova lite. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag!


SAY THAT YOU NEED ME




Hej onsdag! Sov med flätor i natt, så har gått runt med sånt här härligt troll-hår idag. Har precis ätit och ska ut en runda med dixon nu innan jag ska byta om och gå ner till hallen. Truppen jag tränar som ska köra idag, och tur är väl det. Kan nästan inte gå efter att ha tränat hårt tre dagar i rad nu. Hepp, nu får jag sluta dega och gå ut istället! puss

14 SEPTEMBER

Skulle egentligen ha pluggat nu i eftermiddag hade jag tänkt, men slutade med att jag har suttit främför datan och segat i sköna kläder i stället. Ska strax byta om för att sen gå ner till hallen och träna med emmet. Första stepup träningspasset på sjuktlänge, så vi får se hur det går! Later!

T.R.Ö.T.T.

Är helt slut! Har varit i hallen sen klockan halv tre till sex idag och kört på som bara den. Märks att jag fortfarande är ganska otränad kan jag säga. Har iallfall varit riktigt kul att träna idag och skönt att ta ut sig helt och hållet. Har duschat nu och ska bara göra klart en politikgrej till skolan innan det blir sängen för min del. Uppdateringen i helgen har inte varit på topp, men har inte gjort något speciellt utan mest bara tagit det lugnt, vilket var behövligt efter skolveckan. Morgondagen är fullspäckad med skola till fyra, följt av dubbla träningar. Så vi hörs när vi hörs! puss!

YOGGI YANGSTER

Sitter och äter barnslig yogurt och pluggar spanska. Gick runt sjön med emma innan vilket var väldigt trevligt och bara pyttelite kallt. Tror snart att jag ska krypa ner under mitt varma täcke och kanske se på en film innan jag somnar. Nått i den stilen iaf! CIAO

JUST ME

10 saker om mig.

- Jag gråter nästan varje dag. Finns alltid någonting jag är glad/ledsen över, gråter när jag känner mig lycklig, rädd, bekymrad eller vad som helst. Jag älskar att gråta. Tycker det är riktigt skönt att gråta och bara få ur sig all skit man han inombords om det nu är något dåligt man gråter över. Det behöver det inte vara!

- Jag har glasögon. Har ett ganska stort synfel och använder linser varje dag.

- Jag är jävligt pedantisk vissa stunder. Ändå kan det se ut som FAN i mitt rum i en vecka och jag inte bryr mig. Men sen blir jag galen och måste göra allting på en gång.

- Jag har ingen aning om vad jag vill arbeta med när jag blir äldre. Ser verkligen upp till dom som vet exakt vad dom vill göra med sitt liv och går gymnasie med en speciell inriktning. 

- Jag har åkt ambulans två gånger. En gång när jag var med i en cykelolycka (som jag inte har något minne av), och en gång när jag skadade mig i ryggen på ett gympaläger.

- Jag äter inte godis. Jag, julia, GODISGRISEN, slutade äta godis för en månad sen, och ska hålla det fram till egypten i höst om inte längre.

- Jag kan inte leva utan musik. Lyssnar på musik varenda dag och älskar att lära mig låttexterna och sjunga med.

- Jag älskar mina vänner och min familj över allt annat. Det sägs inte allt för ofta. Men det gör jag. Jag är så glad att jag har er.

- Jag har hållt på med gymnastik sedan jag var 1½ år. Tränat själv, varit hjälpledare och numera också huvudledare. Älskar gymnastik och det kommer nog alltid vara en del av mitt liv.

- Jag tror på den stora kärleken.

PROMISE YOU WILL NEVER LET GO

Tänkte bara säga godnatt! För en gångs skull ska jag försöka somna lite tidigare än vad jag brukar. Får se om jag lyckas. Hoppas ni har haft en grymmers dag, hörs imorgon igen gott folk!

HEJ DET ÄR LILLBABS

Började lördagskvällen hemma hos mig med trevliga människor. Senare gick vi ut och träffade mer folk. Riktigt roligt, lite synd bara att det va så kallt ute :(. Finns mycket att säga men samarfattar kvällen som riktigt bra! På söndagen tog jag det lugnt och gick sen ner och hjälpte till på gympan. På kvällen gick jag och tim på bio, I rymden finns inga känslor. Ganska söt film faktiskt.
Orkar inte redigera bilderna så ni får dom bara som dom är. Blev inte så speciellt många bilder tagna under kvällen heller för den delen, men här kommer iaf några.



Angående föredetta rubriken på nedanstående inlägg, dåligt gjort av mig! Felstavning och massa.. För er som missade det, va glada för det! Nu är allt i sin ordning iallfall :)


AUTUMN

September, och det känns som höst ute. Så jävla kallt att det är dags för mössor/vantar/halsdukar. Men det är mysigt! Sitter i min ensamhet och fular mig än en gång framför camen. Låter som att det är det enda jag gör nu för tiden haha. Säger bara videosamtal i mitt hjärta!! Haha… Dagen har bestått av en del plugg och lite träning. Nu blir det nog till att somna till en film med Sofies mode i handen. Natti!

SCHOOL

Sitter i skolan nu med fina människor. Har riktigt roligt och fular oss med webbcam bilder. Har haft hål i 2 timmar, men fortfarande 45 min kvar. Sen samhällskunskap innan vi slutar! Hörs ikväll med lite bilder mm från helgen. later!

linn

FRIDAY

Eftersom att jag sitter med min nya lilla dator, (och jag inte har tagit mig i kragen att lägga över bilder från min vanliga dator till denna), blir det inlägg utan bilder nu. Ska försöka få över dom så snart som möjligt!
Imorgon är det sommarfinalen i tranemo och det ser ut som att kvällen kommer bli riktigt lyckad. Ska bli himla kul ! 
Nu ska jag snart dejta sängen hade jag tänkt. Har varit nära att somna i soffan flera gånger nu.. Imorn vill jag vara pigg och glad, kexchoklad! (eller det kanske är go och glad, kexchoklad?? hm, glad ska jag va iaf!) pussochkram

OSKAR LINNROS

Jag antar att ni alla redan har hört låtar med och av oskar linnros. Om ni på något sätt har lyckats missa honom uppmanar jag er till att titta på videon nedan. HAN ÄR SÅ BRA! Fullständigt älskar honom. Även om Från och med du är lite uttjatad nu tycker jag fortfarande att det är den bästa av hans låtar. Att han har jobbat och till och med varit tillsammans med veronica maggio gör inte honom sämre på något sätt. Veronica var en av mina absoluta favoriter för något år sedan, och jag tycker såklart fortfarande om henne och hennes lättsamma låtar.


BETTER TOGETHER

Har varit två riktigt softa dagar med många lektioner inställda, vilket resulterar i sovmorgon, hål och sluta tidigare. Det är inte helt fyskam att gå på gymnasiet! Igår fick vi iaf våra efterlängtade datorer i skolan. Gick till emilia direkt efter vi slutade och klippte och slingade håret. Skönt att ha fått bort utväxten nu! Planerade också lite till gympan som börjar nu på måndag. Ska bli riktigt kul att börja igen och vara huvudledare för första gången.
Nu ska jag läsa igenom spanskan och sen blir det natten. Ha det!

RSS 2.0