juliets -

THE LAST SONG

Helt onödig skoldag med bara två lektioner och sjukt långt och långtråkigt hål. Alla i klassen satt i 3 timmar och bara drygade och väntade på att den enda riktiga lektionen skulle börja. Passade iallafall på att plugga lite under hålet så slapp göra det nu ikväll. Åkte till borås direkt efter skolan och lämnade in min iphone. :( . Åkte sen till knalleland och tittade hur det såg ut på tims skola och sen shoppade vi lite. Fick med mig några saker hem! Åt på eat och nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Ska titta på the last song nu och sen försöka sova. Sweet dreams. puss

bild sen gotland

SOVMORGON

Hallå där! Tisdag idag, vilket betyder sovmorgon. Känner mig ovanligt pigg trots att jag inte sovit så mycket som jag hade kunnat. Vaknade när tim åkte till skolan imorse och kunde inte riktigt somna om efter det. Så här sitter jag och är nästan helt klar vilket är helt otroligt. För en gångs skull är jag klar tidigare än vad jag behöver. Ska bara packa ihop väskan och fixa håret lite nu och sen sticker jag iväg. Hörs ikväll! puss


HELGEN

I lördags var vi ute i enesbo. Tims familj kom och vi fiskade kräftor och åt och så tillsammans. Fick faktikst ganska många kräftor på natten. På söndagen gick vi upp rätt tidigt för att göra ett sista lyft och fick också då väldigt många vilket va riktigt kul. Vid ett var jag i hallen på uppstartningsdag med gympan. Höll på i 5 timmar ungefär och det känns idag kan jag säga! Hörs imorn, nu mys ♥ godnatt!


SWEET SIXTEEN

Igår fyllde världensbästa år. 16 bast. Inte illa för lilla emelie.
 Älskar dig hjärtat ♥


MUYBIEN

Sitter i köket och väntar på att mamma ska komma hem. Ska bara packa ihop det sista och sen ska hon köra mig till tim. Ganska soft dag i skolan, inspark på eftermiddagen vilket egentligen va helt onödigt och tråkigt. Fick sluta ganska rejält mycket tidigare iaf, vilket är ett stort + .
Jag och dixon underhåller oss med lite cambilder medan vi väntar.




STUPID

I tisdags hade jag världens sämsta dag. Jag va ute och gick en morgonrunda med dixon, hade precis lagt ner mobilen i jackfickan och skulle just stänga den när dixon drar i kopplet. Jag är inte beredd och dras med kopplet och lutar mig - mobilen åker i asfalten. Numera har jag en krossad skärm på min iphone. Hur kul??? Om jag hade mött någon hade den personen dött. Fyfan va arg/ledsen/allt man kan vara, jag va då. Grät hela morgonen innan jag fick ta mig samman och pallra mig iväg till skolan. Allting kändes dåligt och ett tag trodde jag att mobilen inte funkade heller. Men tack vare vänner blev det lite bättre och mobilen fungerade ändå. På kvällen kom tim till mig och gjorde min dag lite bättre. Han stannade tills idag och åkte till skolan härifrån tidigt imorse. MEN, ska nu försöka glömma denna hemska händelse/upplevelse och ser fram emot att få skärmen lagad.




Jag idag med den fina flätan emelie och emma lyckades knepa ihop på någon rast. Jag gillart!


26 AUGUSTI

Kom hem runt fyra. Gjorde favoritmat och gick sen en lång runda med dixon. Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum och sen läsa lite spanska. Första läxan! woho.. Hörs om ett litet tag! 

FOREVER

Julia


Jag älskar dig<3
/Tim

SPEI10

På tisdagar har vi våran enda sovmorgon. Imorgon är den också extra lång vilket uppskattas! Ska sova ut och sedan gå en lång runda med Dixon,vilket ska bli väldigt skönt. Imorgon hoppas jag också på att slippa huvudvärken jag har fått dras med hela eftermiddagen/kvällen. Men återstår att se. Förlåt förresten för alla tråkiga inlägg utan bilder (vet själv hur tråkigt det är att läsa en blogg utan bilder), men det är på gång! Håll ut!


NIGHT

Bra helg. Fredag med Hampus, Viktor, Emelie och Linn. Läääänge sen sist. Lördag en stund med Emilia, sen med Tim och sen med Emilia igen på kvällen. Hjälpte henne med en liten show på en 50års fest. Tror det blev riktigt lyckat! Söndag med Tim och vi åkte till farmor, farfar, farbor och gammelfarmor. Rena rama släkt träffen! Min gulliga gammelfarmor fullständigt älskade tim, haha så söt♥. Nu blir det sängen, upp tidigt för skola imorn! puss!


YOU

Första skoldagen var helt okej. Massa information, vilket jag märkte att mitt huvud inte riktigt var redo för. Vid dagens slut hade jag huvudvärk och kände mig allmänt krasslig. Känns som att jag börjar bli sjuk och jag är säker på att det är tim den skiten som smittat mig. Får inte får inte får inte bli sjuk. Nya klassen verkar härlig och jag tror att vi kommer få 3 fina år tillsammans.
Dags att somna till SATC och försöka friskna till lite. Natti!

SO MANY STORIES SO MANY LIES


Elsas Mode och Sex and the city får avsluta dagen. Later!

FOTO: Sandra Folke

FRÅN OCH MED DU

Laddar lite smått inför morgondagen. Sommarlovet är över och det har som vanligt gått alldelles för fort. Känns inte alls länge sedan jag stod utanför aulan och kramade alla underbara. Men, jag deppar inte. Imorgon börjar mitt nya liv (som så många gånger förr). Dvs, RUTINER, så som träning (vilket behövs!), vända tillbaka på dygnet, inte äta massa skräp occh så vidare.. Har också bestämt mig för att verkligen satsa på skolan. På riktigt. Mina betyg är det egentligen inget fel på, men jag vet att jag kan ännu bättre, egentligen. Om jag bara anstränger mig lite. 
Ska bli riktigt kul att träffa den nya klassen imorgon. Men det är samtidigt med blandade känslor som jag inväntar morgondagen. Herregud, jag börjar bli gammal.


PICS










FOTO : Sandra Folke
MODELL : Jag och Amanda
Några av bilderna sandra tog på mig och amanda förra veckan. Fler lär väl komma upp då och då.


MONDAY MONDAY MONDAY

Tjabba , tjena , hallå ! Här är jag igen. Tänker faktiskt inte be om ursäkt för jävligt dålig uppdatering osv. eftersom det ungefär är det enda jag skriver här. Ni som har hängt med ett tag här väl antagligen lärt er , och för er andra är det bara att vänja sig. Julias blogg = Konstig uppdatering.
Så, var har jag hållit hus? Sanningen är den att jag knappt vet själv. Dagarna bara springer förbi och på torsdag börjar skolan igen. Har ingen aning om vad jag har gjort av hela sommarlovet, men det känns som veckorna har varit rätt grymma ändå. I veckan tog amandas syster foton på mig och mandis. Vilket faktiskt resulterade i många fina bilder. Hängde med mandis i tre dagar där, vilket som vanligt va bäst ♥. Borås i torsdags såklart där många mycket trevliga människor befann sig. Va också i borås i lördags och shoppade och åt och kollade bio med timpen. Inception tittade vi på, GRYYYYYYM FILM! Verkligen sevärd.

Ett försök av att visa er vad jag just nu håller på med, och samtidigt försöka se lite normal ut, resulterade i bilden nedan. Fördriver tiden med en bra bok, tims naturgodis (förlåt), och musik ur högtalarna. Rätt gött måste jag säga! puss&kram ( Just so you know, jag är grym på "se-i-kors-med-ögonen-minen " ).


AND YOU KNOW I LOVE YOU


3 AUGUSTI


Mot visby och gotlandsfärjan. Ska bli skönt att sova i sin egen säng i natt.

TONIGHT

Ikväll såg jag ut så här. Älskar klänningen!

klänning H&M, jeansjacka GinaTricot (sorry för lite halvdåliga bilder och för en extremt smutsig spegel!!! men inte min spegel så.. haha)


örhängen från Lindex

I LOVE YOU SUN

Idag har vi haft första dagen med riktigt fint väder sedan vi kom till gotland. Vilket resulterade i nåon timmes pressning på altanen och sen en tur ner till havet. Riktigt skönt! Senare på kvällen åt vi på en jättemysig restaurang precis vid stranden och hade det allmänt trevligt. Tog lite bilder med självutlösaren på hela familjen på stranden. Haha folk måste tyckt vi va himla roliga. Blev några fina bilder iallafall. Hoppas ni har haft en underbar dag. Det har jag! pusspuss

RSS 2.0